Lahjoituksia

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Yleiset

Olen saanut viime vuosien aikana ihania lahjoituksia, tänä kesänä esimerkiksi nämä kirjat ja pitsit. Kaikki saamani kangaslahjoitukset eivät mahtuisi yhteen kuvaan ja kankaiden koot ovat vaihdellet kämmenenkokoisista tilkuista monen metrin mittaisiin palasiin. Joistakin lahjoituksista tiedän heti, mitä niistä syntyy, mutta toiset päätyvät keskusvarastooni odottamaan oikeaa hetkeä. Joskus joku tietty kangastilkku tai vaikkapa yksittäinen nappi voi olla se työn vaatima piste iin päälle.

Yritän itsekin laittaa hyvän kiertämään ja lahjoitan minulle tarpeettomia vaatteita ja esineitä aktiivisesti erilaisten keräysten kautta. Mutta millainen on hyvä lahjoitus? Hyväkuntoinen, kaunis, lahjoittajalleen tarpeeton mutta saajalleen iloa tuottava. Minä arvostan erityisesti vanhoja kirjoja ja kankaita, joita on vaalittu kenties jopa vuosikymmenten ajan ennen niiden päätymistä kiertoon. Toisen turhake voi olla toisen hyödyke!

You are currently viewing Lahjoituksia
Laukkuaihioita

Saila

Kolmen k:n Sailukkka on pohjoissuomalainen laukkumaakari, jonka intohimona on erityisesti kirjalaukut ja kierrätysmateriaalien hyödyntäminen.