Lempilaukku

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Yleiset

Millainen on hyvä käsilaukku? Vastaus riippuu siitä keneltä kysytään. Moni meistä ei pärjää yhdellä käsilaukulla, esim. minulla on niitä kymmeniä ja osaa niistä käytetään vain silloin tällöin jonkin tietyn erityishetken aikaan. Töissä käytössä olevassa kännykkälaukussa on ihan eri ominaisuudet kuin muutoin koko ajan käytössä olevassa laukussa. Kuvan laukku valmistui juuri, mutta uskallan jo nyt sanoa, että siitä tulee uusi lempilaukkuni. Edellinen lempilaukkuni kesti kovaa menoa ja elämää neljä vuotta, minkä aikana minun piti korjata sitä kolme kertaa.

Millaiset ominaisuudet tekevät tästä laukusta lempilaukun? Ensinnäkin väri: minä en ole mustan ystävä vaan tarvitsen väriä elämään. Sirkuskuvion kankaat olen värjännyt itse vanhoista lakanoista. Toiseksi koko: tähän laukkuun mahtuu ”vakiovarusteiden” (kännykkä, lompakko, avaimet, huulirasva, nenäliinapaketti) lisäksi paaaaljon muutakin tarpeellista (esim. rullamitta, peili, huulipuna, välipalakeksi, sateenvarjo, huivi, villasukat, laturi, kirja…). Kolmanneksi taskut: hyvin suunnitelluilla ja sijoitetuilla taskuilla saadaan käsilaukun kaaos kesytettyä – ainakin melkein. Millainen on sinun lempilaukkusi?

You are currently viewing Lempilaukku
Reaktiiviväreillä värjätyistä kankaista ommeltu tilkkutyö

Saila

Kolmen k:n Sailukkka on pohjoissuomalainen laukkumaakari, jonka intohimona on erityisesti kirjalaukut ja kierrätysmateriaalien hyödyntäminen.