Sailukkka (y-tunnus 2993889-5) myy valmistamiaan tuotteita yksityishenkilöille Suomessa. Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaustuotteet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja tilaus tehdään joko kasvotusten asiakaspalvelutilanteessa tai sähköpostitse. Tilaustuotteiden toimitusaika sovitaan suunnitteluvaiheessa.

Valmiit mallituotteet tilataan verkkosivujen kautta yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Tuotekuvien värit ovat viitteellisiä ja voivat vaihdella eri näyttölaitteiden säätöjen mukaan.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan laskulla (toimitetaan sähköpostitse) tai asiakaspalvelutilanteessa kotimaisilla maksukorteilla tai käteisellä.

Toimitus ja toimituskulut

Kiinteät toimituskulut (sisältäen posti- ja pakkauskulut) Suomeen:

Kirje: 4 € (toimitus kotiin)
Postipaketti 7 € (nouto lähimmästä Postin ohjaamasta noutopisteestä)
Nouto työhuoneelta (Liminka) tai ennalta sovitusta myyntitapahtumasta 0 €

Yli 100 € tilauksissa toimitus on ilmainen. Jos valitset toimitustavaksi noudon, sovi tarkempi noutoajankohta sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaukset postitetaan pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta, poikkeusajoista ilmoitetaan erikseen.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta, ellei kyse ole valmistusvirheestä. Vaihdosta tai palautuksesta tulee aina ensin sopia myyjän kanssa (info@sailukkka.fi). Palautuksen mukaan tulee liittää palautuksen syy, nimi, osoite, puhelin- ja pankkitilinumero. Asiakas maksaa palautuksesta koituvat postikulut. Kun palautus on vastaanotettu, tarkistettu ja hyväksytty, tilaussumma palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaan ilmoittamalle tilille. Mikäli palautus koskee vain osaa kokonaistilauksesta, ei toimituskuluja palauteta.

Ilmoitus vaihdosta, palautuksesta, virheellisestä tuotteesta tai viallisesta toimituksesta on tehtävä 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, ota välittömästi yhteyttä myyjään ja tee reklamaatio postiin.

Lunastamattomat paketit ja lähetykset

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole palautus tai peruutus! Jos pakettia ei noudeta määräajassa Postista ja se palautetaan lähettäjälle, perimme 10€ maksun hyvityksenä aiheutuneista kuluista.