Kangaslaukut

Galleriasta löydät kuvia aiemmin ommelluista laukuista, joista osa on myynnissä ja osa on tehty tilaustyönä. Katsele kuvia ja ota rohkeasti yhteyttä, jos löydät jotain sinua kiinnostavaa!

Projektilaukut

Oletko innokas neuloja, neulootikko? Tarvitsetko neuleprojekteillesi sopivan laukun, jossa on tilaa niin langoille, keskeneräiselle työlle kuin mallilehdellekin, jota on helppo kantaa ja joka siten on helppo ottaa vaikka reissulle mukaan? Kerro toiveesi ja tehdään tarpeisiisi sopiva projektilaukku.

Musta laukku jossa punainen sydän keskellä.

Tilkkulaukut

Jos tykkäät väreistä ja erilaisista kuoseista, tykkäät ehkä myös tilkkulaukuista. Tilkkuillen voidaan toteuttaa vaikka isompi työlaukku tai pieni olkalaukku. Onko mielessäsi jokin tietty väri tai kuosi? Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle toiveidesi mukainen tilkkulaukku.

Kännykkäpussukat

Kännykkäpussukka on kätevä apu kaikenlaisen tarpeellisen pikkusälän mukana kantamiseen. Pussukka voidaan tehdä kangastilkkujen lisäksi myös esim. korkkikankaasta. Minkäkokoisen kännykkäpussukan sinä tarvitsisit? Montako taskua siinä pitäisi olla? Onko muita erityistoiveita?

Kangaskassit

Kangaskasseissa on sisällä vuori ja yksi tai useampi tasku, jotta löydät lompakon ja kännykän kassista helposti. Tarvittaessa voit taitella kassin taskuun tai käsilaukkuun ja ottaa sen mukaan varakassiksi. Kuosit vaihtelevat, sillä kangaskassit tehdään pääosin kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Materiaalina voi olla vaikkapa kalenteripyyhe.

Lisää kangaslaukkuja, lisätietoja kuvaa klikkaamalla